EXCLUSIV | Tudor de la Fly Project, declarații despre infidelitate: “Sunt situații în viață în care nu știi cum reacționezi” + Teama lui cea mai mare

31 07. 2024, 22:00

Tudor Ionescu și Ana Maria formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar acest lucru se datorează partenerei sale de viață, care a reușit să treacă peste infidelitatea artistului și să își dea o nouă șansă. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, interpretul piesei “Puerto Rico” ne-a vorbit despre relația pe care o are cu banii, menționând că verifică mereu balanța dintre câștiguri și cheltuieli, dar ne-a răspuns și la întrebarea dacă Ana ar fi fost protagonista unui episod de infidelitate, cum ar fi reacționat. Artistul a făcut dezvăluiri și despre ipostaza de tată și schimbările pe care le-a făcut, de când s-a născut fiica sa, Ilinca.

Tudor Ionescu se bucură de succes cu Fly Project atât în țară, cât și în străinătate, piesele ajungând rapid hituri. O duce bine și din punct de vedere financiar, însă este atent la cheltuieli și investiții, tocmai pentru a menține o relaxare din punct de vedere financiar.

Care a fost momentul când ai simțit că muzica a devenit profitabilă pentru tine din punct de vedere financiar?

Muzica este un domeniu foarte fluctuant, din punct de vedere financiar. Nu sunt ipocrit, este evident că fac bani din muzică și că banii contează și pentru mine, așa cum contează pentru oricine, pentru că sunt necesari. Însă nu am continuat pentru bani, nu am făcut ceva punând banii pe primul loc.

Cred că atunci se pierde din plăcerea și devotamentul cu care faci ceva. Am experimentat bucuria de a avea muzica circulând prin lume, fiind cumpărată și ascultată de către foarte mulți oameni. Așa că da, muzica este profitabilă pentru mine, datorită oamenilor. Atât timp cât oamenii te caută, te ascultă, ești artist pentru că ai un public care îți admiră și îți cumpără arta. Devine profitabil atunci când pui oamenii pe primul loc și nu profitul în sine.

“Sunt genul care verifică permanent banii din cont și balanța între încasări și cheluieli”

Ai experimentat sărăcia. De când ești pe val, te-a mai bântuit gândul/ teama să nu te mai confrunți cu ea?

Sigur. Sunt foarte sincer cu mine și cu oamenii din jurul meu. Am foarte mare grijă de bani și nu i-am tratat niciodată cu indiferență sau aroganță. Tocmai pentru că i-am făcut greu, prin muncă, și tocmai pentru că știu cum e fără ei. Am noroc să fac bani din ceea ce îmi place să fac. Muncesc să păstrez asta, însă știu că totul se poate schimba în viață, așa că sunt atent cu banii și felul în care îi investesc.

Ești genul de persoană care pune bani deoparte pentru zile negre, cum se spune? Ce relație ai cu banii? Se spune că nu aduc fericirea, dar o întrețin.

Da, sunt genul care verifică permanent banii din cont și balanța între încasări și cheluieli, care – așa cum am zis – nu tratează banii cu aroganță, pentru că nu am primit nimic de-a gata. Banii sunt necesari, ei asigură în primul rând nevoile unui om, ale unei familii, apoi plăcerile.

Care a fost cel mai bun sfat pe care ți l-a dat Ana în ceea ce privește cariera ta muzicală?

Să am mai multă încredere în mine și să fiu mai atent la oamenii din jurul meu, mai ales la cei cu care lucrez foarte aproape. Sunt două sfaturi ale ei de care încerc să țin cont în tot ce fac.

“Legătura dintre noi a fost destul de puternică încât să trecem peste și să rămână un capitol închis”

Un moment de cumpănă în relația voastră a fost cel legat de infidelitatea ta. Dacă Ana ar fi fost protagonista unui astfel de episod, cum ai fi gestionat situația?

Nu știu, nu sunt bun la scenarii și nu vreau să mă gândesc la asta. Sunt situații în viață în care nu știi cum reactionezi decât dacă treci efectiv prin ele, iar eu nu am trecut prin asta. Important este că ea a fost și este inteligentă, echilibrată și că legătura dintre noi a fost destul de puternică încât să trecem peste și să rămână un capitol închis.

Ai făcut schimbări radicale o dată cu nașterea fiicei voastre, Ilinca. Ai slăbit zeci de kilograme și mergi la sală. Cât de greu îți este să îți menții greutatea constantă, având în vedere că ai un program încărcat și nu mănânci la ore fixe, de exemplu?

Simplu nu este, însă sunt mult mai atent, pentru că mi s-a resetat motivația, pentru că vreau să fiu sănătos și să am energie pentru ea și pentru tot ce fac.

Cum reacționezi pe fond de stres?

Asta cred că e o întrebare la care mai curând ar răspunde cei din jurul meu, care îmi sunt foarte apropiați și cu care vorbesc zilnic. Cred că sunt mai agitat, se simte din ton și din felul în care fac tot ce am de făcut. Plus că nu prea mănânc și nu mă odihnesc dacă sunt cu adevărat stresat.

Tudor Ionescu: “Încercăm să fim pe aceeași lungime de undă cu deciziile”

Cum ești ca tată? Există discuții în contradictoriu între tine și Ana legate de creșterea Ilincăi? Cine cedează?

Sper că sunt un tată bun, asta timpul va demonstra. Însă fac tot ce pot să fiu alături de Ilinca, să știe că sunt în spatele ei și o susțin și când nu sunt fizic lângă ea. Îi explic multe, vorbim foarte mult când suntem împreună. Ana cedează mai ușor în fața ei, însă încercăm să fim pe aceeași lungime de undă cu deciziile, să nu facem notă discordantă.

Ilinca și-a exprimat dorința de a avea o soră sau un frate? Voi v-ați dorit de la început un singur copil?

Da. Însă cred că toți spun asta. Nu ne-am propus sau dorit ceva anume, cred că legat de acest aspect, sunt și lucruri pe care nu le poți planifica la secundă.

foto: social media